LOOPBAAN & PROFESSIONELE GROEI

Jij wilt verandering op of in je werk. Meer grip op je loopbaan of meer zekerheid en zelfvertrouwen in wat je doet. Er zijn veel redenen waarom je, tijdelijk, geen energie meer haalt uit je werk. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Samen gaan wij op zoek naar wat jij nou écht belangrijk vindt in je werk en wat je ervan weerhoudt om daar te komen. Zodat jij de volgende stappen kan nemen op een manier die bij jou past.

Ik begeleid jou graag in je persoonlijke ontwikkeling in en op je werk. Ik maak hierbij gebruik van verschillende methodes, zodat mijn aanpak aansluit bij jouw vraag en persoon.

Zelf werk ik graag met de ZKM (ZelfKennisMethode), waarmee we diep in gaan op bewustwording en duurzame verandering. Door oplossingsgericht te werk te gaan, komen we tot een doel waar jij heen wil en concrete stappen in die richting.

Doelen:

  • meer zekerheid en zelfvertrouwen in je werken
  • meer balans te vinden in werk en privé
  • meer grip op je loopbaan te krijgen
  • verschillende competenties ontwikkelen
  • na ziekte of burnout om weer goed en duurzaam te re-integreren
  • meer energie in je werk krijgen
  • beter voor jezelf op te komen in je werksituatie
  • stil staan bij je loopbaan en keuzes

 

Een traject bij mij, begint altijd met een vrijblijvende kennismaking. Ik vind het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij mij en mijn manier van werken. Aan de hand van ons eerste gesprek, maak ik een plan van aanpak en offerte gericht op jouw hulpvragen en wensen. Jij bepaalt uiteindelijk of we samen aan de slag gaan.

Bij Kosten staan mogelijkheden om jouw traject vergoed te krijgen van je werkgever.

Ben jij werkgever en wil je graag dat jouw werknemers hun potentie optimaal benutten? Neem dan contact op om mijn aanbod voor jouw werknemers te bespreken.

Nieuwsgierig?

stuur mij een bericht voor een gratis kennismakingsgesprek

Contact

Wil jij meer informatie of een vrijblijvende intake? Stuur dan een bericht!

Not readable? Change text. captcha txt