ZELFONDERZOEK & PERSOONLIJKE GROEI

Jij wilt iets veranderen in je leven. Net heb je jouw eerste stap richting die verandering gezet. Well done! Nu kijken naar die volgende stap. Heb je al een einddoel voor ogen, of zie je juist door de bomen het bos niet meer? Waar jij je ook bevindt, samen vinden wij de route die bij jou past.

Met de ZKM (Zelf Kennis Methode) is het mogelijk in 4 sessies van 2,5 á 3 uur – verspreid over vier weken – nieuwe inzichten te krijgen in je leven. Deze inzichten zullen jouw persoonlijke groei stimuleren. Je komt daadwerkelijk tot acties in de richting van de door jou gewenste toekomst.

  • In de eerste twee sessies van de ZKM:vertel jij wat voor jou in je leven belangrijk is geweest. We vatten dan de essenties samen in kernzinnen. De veilige sfeer nodigt uit om op een eerlijke en open manier naar jouw eigen verhaal te kijken. Thuis koppel je gevoelens aan deze kernzinnen.
  • In de derde en vierde sessie van de ZKM: onderzoek je met de combinatie van gevoelens en kernzinnen het verhaal ónder jouw levensverhaal. Wat zijn jouw diepste wensen en de belemmeringen. Je begrijpt daardoor waarom je de dingen doet zoals je die doet. Er ontstaat ruimte voor acceptatie en nieuwe mogelijkheden. Je formuleert dan nieuwe doelen, die leiden tot acties. Stapje voor stapje vindt verandering plaats
  • In de evt. vervolgsessies van de ZKM: gaan we na hoe de inzichten hebben geleid tot nieuwe acties of gedrag. We staan stil bij wat jouw verandering nog tegenhoudt en hoe je daarmee kunt omgaan. Uit evaluatie- onderzoek blijkt dat de ZKM mensen een leidraad voor lange tijd biedt.

Nieuwsgierig?

stuur mij een bericht voor een gratis kennismakingsgesprek

Contact

Wil jij meer informatie of een vrijblijvende intake? Stuur dan een bericht!

Not readable? Change text. captcha txt