dsc00550

Wie ik ben als professional volgens anderen

Warm – Aandacht – Helder – Reflectief – Humor – Begaan – Analytisch – Zonder Oordeel – Integer – Sprankelend

In 2012 ronde ik mijn studie Pedagogische Wetenschappen af aan de UvA. De ontwikkeling van kinderen tot zelfstandige individuen, heeft mij al vanaf jonge leeftijd verwonderd. Vandaar dat deze studie op mijn lijf was geschreven. Na een aantal jaren ‘in het veld’, werd ik ook getrokken door het werken met volwassenen. Wat maakt iemand nou tot de persoon die hij of zij is? Welke ervaring en ontwikkeling doe je als kind op en hoe ga je daar als volwassene mee om? In 2016 startte ik met deze vragen de ZKM opleiding. Ik hoopte een methode te vinden om mensen te begeleiden op een manier waarin zowel ruimte is voor het kind- als het volwassenverhaal. En die vond ik.

Wat mij aansprak in de ZKM is dat het niet veroordeelt. Het blijft dicht bij iemands eigen verhaal, daar is alle ruimte voor. Samen gaan we op zoek naar de diepere betekenis van dit verhaal. Ik vind het mooi dat mensen een andere manier ontwikkelen om naar zichzelf en de wereld om hen heen te kijken. In deze ‘nieuwe’ kijk is meer ruimte voor acceptatie, een voedingsbodem voor duurzame verandering.

Vanaf januari 2018 voer ik mijn eigen praktijk vanuit Amsterdam.

Regelmatig volg ik met enthousiasme cursussen en trainingen om mij als coach en als mens te blijven ontwikkelen. Als pedagoog, coach en trainer werk ik met jongeren en volwassenen, individueel en in groepen. Altijd met oog voor ieders persoonlijke groei en begeleiding om jouw kwaliteiten in het middelpunt te zetten.

Doortastend vanuit een gelijkwaardige, respectvolle houding.

Selma, opleider

Bedankt voor je liefdevolle aandacht. Jij bent voor mij een onderdeel geweest van een transformatie waar ik soms met verbazing op terug kijk.

Karin (32), accountmanager

Inez is met haar warme persoonlijkheid en aandachtige gastvrijheid, goed in staat om een veilige sfeer te creëren. Inhoudelijke gesprekken worden afgewisseld met een grap. Inez durft de dingen te bespreken waar je het eigenlijk liever niet over hebt, maar altijd met veel mededogen en respect. Ze luistert goed en probeert de situatie te ontrafelen, zodat we deze beide beter begrijpen. Ik kan de ZKM aanraden als je met een bepaalde (levens)vraag zit, en helemaal als Inez je daarbij kan begeleiden.

Patty (32), beleidsmedewerker Gemeente Zaanstreek

Contact

Wil jij meer informatie of een vrijblijvende intake? Stuur dan een bericht!

Not readable? Change text. captcha txt